2008

Smakebiter fra albumet!
Dato: 17/12-2008
Her kan du få høre Burobengen og Mustaleinen, en smakebit fra Bussi sitt nye album "Høstdrømmers Natt". Følgende musikere har bidratt på denne innspillingen:

Kenneth Wold: Trommer
Christian Sporild: Bass
Hans Magnar Østlien: Gitarer
Henning Antonsen: Gitarer, Steel-gitar
Kim Sandvold: Gitar
Stein Tore Sønsteli: Synth, Hammond B3, Fender Rhodes
Martine Lund Hoel: Fele
Stein Villa: Gitarer, Saz, Tommelfingerpiano, Akk. Gitarer, Saz
Lasse Stang: Fløyter, Sag

Her er komplett liste over låtene på albumet, samt tekst fra CD-coveret:

1 - Mustalainen – Trad (Tekst: Oskar Merikanto, Mel. Trad). Arr. Stein Tore Sønsteli
2 - Høstdrømmar – Trad. Arr. Hans Magnar Østlien og Stein Tore Sønsteli
3 - Burobengen – Trad. Arr. Stein Tore Sønsteli
4 - Husker godt mine barneår – Bussi / Hans Magnar Østlien
5 - Gjetergutten – Trad. Arr. Stein Tore Sønsteli
6 - Nå er det sommer – Bussi / Ritha Karlsen / Hans Magnar Østlien / Stein Tore Sønsteli
7 - Se min ild / tatervise ved bålet – Trad. Arr. Hans Magnar Østlien og Stein Tore Sønsteli
8 - Hør nå min pike – Trad. Arr. Hans Magnar Østlien og Stein Tore Sønsteli
9 - Ei søt lita jente – Ritha Karlsen

Først: Tusen takk til deg som har kjøpt denne plata! Jeg håper du vil få like stor glede av å lytte til den som jeg hadde med å spille den inn. Dette er sanger som har betydd mye for meg opp igjennom årene, sanger jeg har hørt andre fremføre på fremdragene vis i ulik musikalsk drakt. Dette er mitt bidrag til å ivareta og videreføre denne viktige musikkarven.
Jeg vil benytte anledningen til å takke alle de glimrende musikerne som har bidratt på denne innspillingen, og gjort dette prosjektet mulig. Martine Lund Hoel for glimrende felespill, Stein Villa og Lasse Stang for sine spesielle instrumenter og klangfarver, det solide kompet bestående av Kenneth Wold og Christian Sporild, Henning Antonsen for sin eminente steel-gitar og ikke minst mine to produsenter og arrangører: Hans Magnar Østlien og Stein Tore Sønsteli. Tusen takk for at dere gjorde dette mulig!
Jeg vil spesielt takke min kone Ritha som alltid er med meg på turné, og sørger for at jeg kommer dit jeg skal til avtalt tid. Uten din og barnas støtte hadde dette vært umulig! Mange av sangene mine hadde heller ikke blitt til hvis det ikke hadde vært for dine råd og låtskriveregenskaper. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere en sang på dette albumet der Ritha selv fremfører en av sine egne sanger. En stor takk rettes også til forfatter Jane Mysen for den hjelp og entusiasme som hun har utvist for dette prosjektet spesielt og taterkulturen generelt. Og ikke minst en stor takk til Gud for at jeg er velsignet med denne muligheten til å formidle Taterlivet og dens kultur!

Bussi

Innspilt og mikset i Vinterland Studio, Lillehammer av Stein Tore Sønsteli og Hans Magnar Østlien.
Tekniker: Stein Tore Sønsteli
Produsert av Stein Tore Sønsteli og Hans Magnar Østlien

Bussi kommer med ny plate!
Dato: 03/11-2008
Bussi legger nå siste hånd på sin kommende plate med arbeidstittel "Høstdrømmars nattt"
Den vil inneholde 9 sanger, deriblandt mange av de gode, gamle tatervisene. Selvfølgelig ikledt Bussi sin musikalske drakt. Av musikere som bidrar på plata kan vi nevne Lasse Stang (fløyter), Stein Villa (fele og gitarer), Martine Lund Hoel (fele), Henning Antonsen (steel-gitar) Hans Magnar Østlien (gitarer) og Stein Tore Sønsteli (keyboards). Følg med her for nærmere informasjon om release.

Bussi og Jane Mysen
Dato: 23/10-2008
Jane Mysen er forfatteren bak bokserien Flammedans. Hun er veldig interessert i kulturen og virke til Taterne, og pleier å avslutte bøkene sine med en tekst hentet fra Taterviser.
I de nyeste bøkene er det Bussi som har fått æren av å stå for avslutningstekstene. Dettte er en flott anledning til å bli bedre kjent med Bussi sine tekster.

Velkommen til Bussi sin nye webside!
Dato: 23/10-2008
Her vil du finne informasjon om Bussi, konsertdatoer, bilder og mulighet til å bestille CDer fra webshopen.