Gjestebok

 

Det er hyggelig om du legger igjen en melding i gjesteboken. På forrige hjemmeside kom innlegget rett inn i gjesteboken. Dette medførte et voldsomt angrep av spam. Derfor gjøres det slik at du sender innlegget ditt til maarik@live.no hvor ansvarlig legger det ut i gjesteboken. Velkommen skal du være.

 

Hilsen Bussi.

 

 

 

 

 

 
 


 

 

Kay Jeiskelid
21.03. 2014

Hei, og takk for god kveld på Bykle Samfunnshus den 20/3-2014. Sammen med Hans Vold kjøpte 2 stk. cd og boka di, bra musikk/viser.
Spennende historie du forteller, vonar du kommer på besøk igjen.
Ønsker dykk lykke til videre, både med musikken og elles i livet.

Med helsing Kay Jeiskelid


 

Rino Aannerud
13.03.2014

Hei

Hvem er denne gutten som med min datter går? Hihi

Så utrolig hyggelig og slå av en prat igjen med deg i dag Bussi, og tusen tusen takk for plata, den blir satt pris på skal du vite
Er veldig godt å vite at jeg har en så god venn som deg.
Stå på Bror, og hils masse til Ritha og barna.

Hilsen Bror Rino


 

Weronica Karlsen
01.12.2013

Hei onkel og Ritha :) 

Ja da er det bare å ta av seg hatten for dere nok en gang, trudde aldri dere skulle klare å toppe den forrige cd`n og boka den magiske reisa, men det klarte dere igjen. Jeg tar av meg hatten og klyper meg i armen for å kjenne etter om det er en drøm, men det det altså ikke. Dette er noe av beste jeg har hørt noen gang av norsk musikk, og det er helt enormt hva dere har klart å få frem.Det budskapet du har med i denne plata, onkel, er helt ubeskrivelig, det er som om mor og tante er med meg hver gang jeg setter den på. Skrur tia tilbake når alt var som det var, den tia far var i toppform og mor var her, så detta er ei plate som brenner seg fast i sjela mi, denne plata er for meg ei tidsmaskin. Gode barndomsminner kommer tilbake. Kjempe stolt av deg onkel. Trur ikke du veit hvor flink du egentlig er. Du har ei stor gave det med musikken og boka di, du synger og skriver ditt eget, og det det ikke alle som klarer. Jeg er kjempestolt av deg og trur kanskje jeg er din største fan.
Jeg digger deg onkel!

Stor kos
WeronicaRitha og Bussi
19.12.2012

Hei på deg, Jane, og tusen takk for hyggelig hilsen i gjesteboka :)
Vi setter stor pris på deg og vil takke for den gode jobben du gjør med hjemmesiden.
Hils din familie - vi ønsker dere ei riktig God Jul og et Godt Nytt År.
2013 blir et fantastisk år :)

 
Hilsen fra
Ritha og Buss
i

 


 

 

Jane Mysen

15.12.2012
 
Jeg takker for hyggelig samarbeid i 2012, og ønsker deg
og din feiende flotte familie,
en Fredelig Jul, og Et Godt Nytt År.

Glade tanker fra Jane
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Helene
04.12.2012
 
Hei Igjen Bussi!
Begynte å lese den Magiske reisa først i forrige uke! Ble ferdig med den nå i kveld, jeg brukte veldig god tid på den så jeg var sikker på at jeg skulle få med meg alt som sto!
Den var veldig fin! I noen av historiene lo jeg godt! Spesielt av han Manke eller hva han het igjen.
Jeg har bare hatt lyst til å sitte å lese i boka hele dagen, men det kan jeg jo ikkje!
Den var mange trivelige historier, fikk meg til å tenke på ei dame som alltid var innom Bestemor (Som bodde i nabohuset, barndomshjemmet til mor) for å handle med henne
Masse fine bilder var det også noen studerte jeg ekstra godt!
Jeg har også hørt en god del på cd-ene som jeg kjøpte på konserten på Otta, har hørt på dem i bilen og så klart sunget med! På bussen har jeg hørt på sangene å sunget med, når jeg er på Lillehammer hver mnd! Men det artigste er at jeg kan alle sangene nesten helt utennat! det fikk du sikkert se da konserten var på otta?
Jeg dro 6mil for å høre å få se deg i virkeligheten men det var virkelig VERDT det! Angrer ikkje på det!
Mor skal også lese boka! Hun sier at det skal bli spennende å lese den! så skal bli gøy å høre hvilke respons boka får fra henne! Men jeg synest ivertfall at den er Knallfin!!

Kommer til å leve lenge på at jeg fikk både se og snakke med deg Bussi!!!

Helsing
Ei som kan alle sangene dine nesten utennat!
Helene Rusthaug Storåen.
 

 
Mari Haugli Karlsen
04.12.2012

Hei, pappa! så fin og koselig siden din har blitt. og så mye du har å gjøre, med konserter og oppdrag, hele tiden, samtidig som du hjelper til med alt annet også. Jeg skjønner ikke at du rekker alt jeg, men du får det til du, pappa. Nå er det snart jul, og da kan du slappe av å kose deg sammen med familien. For på ny'året er det på'n igjen vet du. Jeg er veldig stolt av deg, og hvordan du er som person. Ser veldig opp til deg, det vet du.

 


Helene

28.12.2012
 
Hei Bussi!

Fin konsert du hadde på Sel (Otta) Bibliotek den 22.11.12!

Min mor så gjennom boka og da så hun plutselig bilde av Jane, det var morro å se henne i boka Den magiske reisa.
Hørte påstdrømmars natt tur fra Otta og hjem til Skjåk igjen.
Jeg skal begynne å legge inn musikken på Pc`n min nå, så jeg får dei over til musikkspilleren min!

Vet ikkje om så veldig mye annet å skrive denne gangen.

Her kommer bildet av deg og guttungen du fikk opp til deg!

Helsing
Helene Rusthaug Storåen.
 
 
 

 
Walter
20.11.2012

Hei på deg
bussi har fått med oss de fine cd du har laget og du synger
meget bra og fine tekster.

Som du sikkert har fått med deg så skal vi ha en sangkveld på Krokstadelva kulturhus og vi/jeg har satt stor pris på om du ville delta men 2-3 sanger
mange har spurt etter deg og jeg vet at du vil være til stor glede

Det er Lørdag
den24/11 kl 1800

Og det er mulig og øve fra Fredags kveld og hele lørdagen. vi kan hjelpe
deg med musikk men du kan også bruke play back

velkommen
hilsen for arr kometeen
Walter

ps. du kan ta
kontakt med Fuffe han har ansvaret for øving og musikken

hils alle dine

mitt nr:41388556
Sturla

03.11.2012

Hei Bussi! Det varte og rakk før jeg fikk tak i nummeret av Hjemmet der
reportasjen om deg og Ritha sto. Egentlig ikke noe nytt, for jeg visste jo
det meste, men artig likevel! Fin artikkel!
Beste hilsen fra Sturla Leth-Olsen, Bjugn

 


 
Guri og Rolf
23.09.2012

Tusen takk for en ny hyggelig sommer. Vi er så heldige å få være naboer med Ritha & Bussi på Skallevold gjennom sommermånedene, og har gjennom flere år blitt kjent med en kjempehyggelig inkluderende familie. Mennesker som vi har lært å sette stor pris på. Dere er en veldig sammensveiset familie som sprer mye glede, og vi setter stor pris på dere alle sammen. Vi setter også veldig pris på sangen og musikken, og ser fram til kveldene når Bussi tar fram gitaren. Vi har lest boken Den Magiske reisa og har fått innblikk i et spennende liv og lært en for oss ukjent historie gjennom den. Gleder oss til å sees igjen, ønsker dere en fin høst og hilser til dere alle: Ritha, Bussi, Stian, Fredrik, Mari og Joachim, samt svigerbarn og barnebarn.

Stor Klem fra Guri & RolfHelene
02.09.2012
 
Hei Bussi!!
Leste om deg og kona i Hjemmet i dag! Fikk ikkje lest det før i dag, siden det er min mors tante som har hjemmet, så vi får det etter henne.

Jeg leser nærmest alt jeg kommer over av fakta om ditt vandri folk! Elsker rett og slett det folket! Begynte å lese alt om ditt folk da Jane Mysen begynte å skrive Flammedans serien, leser den serien en av dei beste seriene som har kommet ut faktisk , å jeg så at det var du som har sangene bak i bøkene hennes. Jeg hører en god del på dine sanger på Spotify!

Da jeg fant dette stykket om deg i hjemmet i dag, så sa jeg til mamma: se her, og hun svarte: man skulle nesten tro at du var født tater!Jeg svarte: Jeg skal ivertfall lese det!! Jeg bare gliste av det mor sa, for jeg kunne faktiskt tenkt meg å få levd litt av det livet dere levde for så mange år siden.

Jeg har fått fortalt av min mor at da hun var barn, på barndomshjemmet som er nabohuset vårt her i Skjåk i Oppland, da hun var barn da var det hver sommer et Vandrifølge som var på gjennomreise gjennom Skjåk, og hver sommer var det ei Vandridame innom min bestemor( min mors mor) for å bytte ting mot mat hos min bestemor, for det viste denne Vandridamen at hun fikk byttet til seg mat, for hun viste at bestemor alltid var snill mot Vandrierene. Jeg elsker å høre denne historien om denne Vandridamen og bestemor byttet ting som Vandridamen solgte mot mat. Jeg kommer aldri til å glemme den historien.

For noen år siden fikk jeg vite av min far at 2 av søskenbarnene hans giftet seg med hver sin Vandrigutt fra en familie som heter Steen til etternavn fra Vågå her i Oppland. Da ble jeg ivertfall enda mer oppslukt etter å finne ut mer om dette folket som jeg hadde fått høre så mye fint om!!

Selv da min bestefar (far til min mor) var ung dro han rundt og solgte ting, han var Skreppekremmer.

Med venlig helsing
Ei som elsker å lese alt hun kommer over om Vandrifolket, og hørrer på musikken din til nesten hver eneste ledige stund!

Helene.


 
Weronica
23.08.2012
 
hei onkel :)))
ja da er jeg glad for at du endelig er hjemme igjen for denna gang , det er så stille og kjedelig når du er ute å reiser ingen å prate en skikkelig goprat med , så neste sommer ser jeg ingen annen utvei en å bli med... Så nå er vi tilbake til det samme gamle igjen :)), venter bare på neste sprell fra deg :) håper du kommer med en ny cd snart , vist ikke så får du ta med deg gitaren å komme hjem til meg å så får vi ha en mini konsert du og jeg jeg er kjempe glad i deg sjonkel min
hilsen rampen på andre sia weronica
<ilayer src="https://mail2web.com/cgi-bin/banner/ad-advs-160600.asp"><a href="http://myhosting.com/" target="_blank"><img src="https://www.mail2web.com/images/banners/defaults/zone110.gif" width="160" height="600" align="top" border="0" alt="" /></a></ilayer>


 
Boggi
15.08.2012
 
Hei Bussi!

Har akuratt lest boka di,( den magiske reisa) og jeg synnes den var knallfin.
Trivelige historier om mange episoder om handel og vandel, og mange fine bilder.
Jeg må si at du kan være stolt over boka Bussi.

Hilsen Boggi
 

 
Arne
28.07.2012

Hei Bussi.
 
Leste om deg i Hjemmet forleden. Hyggelig lesing.
 
Skriver til deg fordi jeg er medlem av Lor og er med i en historiegruppe der.
Vi forsøker å hjelpe de som ikke har funnet sine røtter, ved å tråle gjennom
alle de kilder vi kan finne.
 
Har  Mary Barthelemy sin bok om “Fant.-Karl “ Selv har jeg reisende slekt
i min familie, men er vel på en måte en buro i dine øyne.
Johanne Olsdatter Brun er min oldemor, min best mor reiste aldri.
 
Bildet av deg fra Tønsberg er tatt på Høytorvet kan jeg se, bl.a pga. bakgrunnen
med tårnet på Apoteket Hvalen lå. Det så jeg før jeg begynte å lese videre.
 
Ser du bruker Rosenborg som en del av familienavnet ditt. Jeg stusset litt på det.
Kanskje du kan forklare meg det.
 
Ser du har vært i Tønsberg i de senere år også. Synd at jeg ikke fikk treffe deg der.
Er med på mange av de treffa LOR har, treffer mange hyggelige mennesker der.
 
Håper at du kan ta deg tid til å svare meg.
 
Otto Hansen, reisende fra Namsos, bor på Nøtterøy. Han vet utrolig mye om Rosenberg og Palmslekta, helt til dags dato og langt tilbake. Han har bl.a. forsynt Mary B. med stoff til hennes bok.
Snakket med ham senest i går, han reiser omkring og selger, hjemme akkurat nå, men skal ut en 14 dagers tid til uken.
 
Av min reisendeslekt kan jeg nevne at Jonny Mydlands kjødlige mor er  min åttemenning.
Langt tilbake, men dog , samme opphav.
 
Med en varm hilse til deg og dine fra Arne Robertse.-
 

Hei Arne!

Tusen takk for hilsning.
Det ville ha vært fint om du kunne ringe meg på mob. nr. 95 16 70 14

 


Per
07.07.2012

Hei Bussi
Leste boka di med stor entusiasme. Jeg har vokst opp med en kompis som er av vandri slekt. Derfor var jeg nysjerrig på "Den magiske reisa".
Har etterhvert i sommer blitt litt kjent med deg, kona di og barna dine. Det har vært en udelt trivelig opplevelse.
Vi har hatt mye skøy og moro, og mere blir det.
Er selfølgelig kjøper av neste bok.

God sommer til dere.

Hilsen buroen Per, den nye naboen på campen.
(skal forresten hilse fra Louise og Marita også)


Helga
Dato: 27.06.2012

Hei! Jeg vil ønske deg og familien din en riktig god sommer
Hilsen Helga

 


Bodil
Dato: 24.04.2012

Hei onkel :) fin side du har, har ikke lest boka di enda men har bare hørt positiv omtale. Lurer på når du skal ta turen til Buskerud og holde konsert, si ifra så kommer vi.
Klem fra Bodil, Fuffe hilser.

 


Sturla
Dato: 18.04.2012

Takk, Bussi, for en fin og ekte konsert på Mølnargården i går. Godt besøkt var den og. 49 bjugninger (inkludert en god del ørlendinger) satte pris på dine fortellinger, særlig om din bestemor Marte, som du hadde et godt forhold til. Og vi sang sammen med deg da du dro opp Mustalainen og Tatervise ved bålet. Stor stemning! Og sannelig traff du også slektninger av deg, som hadde med gamle fotografier som vi skal finne ut mer om. Flott at du og Ritha kom til Bjugn!
Beste hilsen SturlaBussi

Dato 13.04.2012

Jeg er glad og rørt over alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått. Jeg takker så mye, og bærer dem med meg videre.
Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske dere en nydelig vår.
Vennlig hilsen
BussiPetter

Dato 12.04.2012 

Her kommer en hilsen til min venn Bussi. Boka er helt fantastisk, og det er så godt med noen som deler de positive dagene med oss som ikke har opplevd den magiske reisa. Virkelig sterke og nære historier. Jeg klarer fint å se for meg støvete landeveier, og lukten av sommer.

Takk for cd’en også kjære Bussi. Vi snakkes!
Hilsen Petter Stangjordet.


 


Fia

Dato 24.03.2012

Hei.
Sitter å hører på burobengen på YouTub, og tårene triller.
Vet ikke hvorfor, men det rører hjerte mitt noe så voldsomt.
Tusen takk for sangen, har elsket sangene "frem fra glemselen" siden jeg var tenåring Vet ikke helt hvorfor.. Nå er jeg femti to.

 

 Bernt Eide

Dato 19.03.2012

Takk for boka Bussi, det er en utrolig viktig og flott bok dere har laget. Det var på tide at det kom ei bok fra en vandri som legger vekt på det gode reiselivet og kulturen. Gleder meg til å fortsette det gode samarbeidet.

Hilsen Bernt Eide
Nasjonens barn

 


 

Sølvi

Dato 18.03.2012

Du er enestående Bussi. Er virkelig stolt av deg.
Men tårene renner når jeg hører deg synger.

Klem Sølvi 

 

Enok

Dato 15.03.2012

Hei bror


Takk for trivelig kveld. Er snart ferdig med boka. Kjempemoro å lese, så lykke til med salget. Detta går bra.

 

Hilsen Enok

 


 

Weronica Karlsen
Dato 10.03.2012

Hei onkel bussi og ritha :))))
 
Må bare få gratulere deg onkel med den utrolige fine boka di som jeg er så stoooooooooolt av . Detta var jammen meg bra , men tvilte jo aldri på at den ble noe annet heller da ;) må få si jeg er heldig jeg som har en sånn onkel som deg og har hatt deg hele livet mitt  , alltid blid og optimist og en god onkel som jeg snakke om alt om , så at du klarte å komme ut med denna boka overraska ikke meg , for jeg kjenner deg, du har stått på dag å natt og fått fram det posetive du, og at du har gitt våre familemedlemer EVIG LIV, for de som er nevnt i boka di blir jo aldri glemt for boka di har kommet for å bli , så når den dagen kommer at jeg får barnebarn og oldebarn så kan de slå opp i boka de å se på mor og far , deg og resten av familen å så får de vite hvor de kommer fra så detta er ubeskrivelig stort  det du har fått til  , . Og du ritha du har støtta og fulgt onkel hele veien så du har jo en stor del av æren for detta som han sjonkel bussi har fått til , dere er skikkelig flinke begge to snakk om hånd i hanske dere to :)
 
kjempe stolt av dere begge og glad i dere
 
stor kos weronica


 

Ulla Soerum
Dato 01.03.2012

Gratulerer med en flott bok! Jeg elsker den. Jeg har lest og lest og lest, gapskrattet og felt noen tårer. Noen av historiene har jeg allerede lest flere ganger. Boka er spennende og velskrevet og jeg håper mange unner seg å ta del i den. Språket er lettfattelig, og den røde tråden er det frie, glade og positive. Det blir jo til og med positivt at du slutter på skolen som 12 åring, vanligvis ville nok både jeg og mange med meg ristet kraftig på hodet av "den slags".

Denne boka burde være pensum i folkeskolen. Her lærer man om en unik kultur, folkeskikk, om livsglede og at det som er litt på "siden av det vanlige" også kan være bra, og mye, mye mer!

Lykke til med boksalget, jeg håper du selger maaange!
(for da skal du spandere is på Kreta)

Du og familien din er fantastiske,
stor klem fra Ulla

 

 

 
Tove
Dato 24.02.2012

Hei
Ønsker deg/dere lykke til med salget av boka. 
Ett eksemplar er allerede bestilt, og ser nå fram til at den kommer over helgen.
Skal bli spennende å lese.
Hilsen ToveCarl Henrik

Dato 15.02.2012

Så fin hjemmeside du har fått deg! Ble tipset om siden av en venn av meg, og her var det mye å lese. Jeg skjønner at du holder på med en bok nå. Spennende! Jeg har lest mange bøker om taterkulturen, men skjønner at denne blir annerledes. Ser frem til å lese boka! Lykke til videre!
Magnus

Dato 25.01.2012

Hei!

Jeg fikk cd-plata Høstdrømmers natt av samboeren min i bursdagsgave.
Vil bare si at jeg liker musikken veldig godt, og at jeg gleder meg til neste cd.
Keep on the good work!

Hilsen Magnus

 


 

Hei Kristine!

Dato 12.01.2012

Hei Kristine,

Tusen takk for en veldig hyggelig melding. Det kommer flere cd`r etter hvert. I første omgang kommer det ut en bok, den er forhåpentlig klar for salg mars/april i år. Men du har kanskje mulighet til å stille på en av mine konserter? Det vil bli lagt ut informasjon om konserter i forbindelse med boklaseringen her på hjemmesiden etter hvert.
 
Vennlig Hilsen Bussi

 


 

Kristine

Hei Bussi!

Dato 10/01.2012


Jeg lurer på om det kommer en ny cd plate snart? Elsker musikken din, og vil gjerne ha mer!


Mvh. Kristine